Блог

Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпила в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

ПРОЕКТ ПО ПРОЦЕДУРА BG16RFOP002-2.073 „ПОДКРЕПА НА МИКРО И МАЛКИ ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ПАНДЕМИЯТА COVID-19"

договор № BG16RFOP002-2.073-14528-C01

eueu inovation

Дъ Вайкинг ООД изпълнява проект „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпила в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“

На 01.02.2021г. Дъ Вайкинг ООД сключи административен договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.073-14528-C01 с Министерство на икономиката по проект „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”. Договорът е по процедура BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19” и е финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Целта на проекта е осигуряване на оперативен капитал за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Очакваните резултати от подкрепата са за постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност.

Бенефициент: Дъ Вайкинг ООД

Обща стойност на проекта: 3413,00 лв., от които 2901,05 лв. европейско и 511,95 лв. национално съфинансиране.

Проектът стартира на 01.02.2021 г. и е с продължителност 3 месеца.

Отстраняване на вируси от сайтове - Joomla, Wordpress и други

malware alertThe Viking е вашият партньор, който ще отстрани вирусите във вашият уeб сайт. Ако се съмнявате в правилната работа на вашият сайт и получавате странни индикации, като:

 • Антивирусната ви програма не ви позволява да отворите сайта си.
 • На други компютри антивирусните програми блокират сайта ви.
 • При опит да отворите сайта си с браузъра Chrome получавате голяма предупредителен червен надпис.
 • Или виждате вашият сайт с предупредителен надпис в резултатите в Google.
 • Има добавени линкове в сайта ви, които не са ви познати.
 • Също така, сайта ви е спрян от хостинг компанията за изпращане на спам съобщения, за които вие нищо не знаете.

SEO специалист

seo specИскате вашият сайт да е сред първите резултати в Google?

 

Ние оптимизираме голямо количество сайтове, които се калсират (към днешна дата) в силно конкуиретни ниши по най-търсени думи и фрази. Ще ви предложим индивидуален план, съобразен с вашият бизнес, така че да постигнем заедно успех и да реализирате максималне брой продажби. Именно за нас, най-важното е, вие да продавате повече, да видим ефекта от нашата работа изразен, чрез достигане до максимален кръг потребители.

 

Защо да изберете The Viking:

 • Планът, който ще изготвим за вас, ще бъде съобразен с постиганите резултати и вие ще плащате за това, което получавате.
 • Цената ще бъде по-ниска от колкото да наемете човек или екип от хора за тази длъжност.
 • Ние можем да ви покажем резултати в google (към днешна дата), които ще ви убедят че ние сме правилният партньор за вашето онлайн присъствие.
 • Можем да оптимизираме вашият сайт, както за българският пазар, така и за други страни и пазари.
 • Ние няма да ви покажем резултати, за които нямат търсения в интернет, като "красива зелена тениска".
 • Ние ще ви покажем топ резултати за думи и фрази, които имат хиляди търсения месечно - повече за правилните ключви думи.
 • Резултатие са нашето порфолио с което печелим доверието на клиентите ни.

Правилните ключови думи за оптимизацията на вашият сайт

SEO Keywords 570x280За всяка една оптимизация се определя по кои ключови думи ще се борим и за тази цел анализираме:

  • каква ще е тематиката на сайта
  • кои са търсените ключови думи, по които трбява да се оптимизира сайта
  • как ще се разпределят категориите в сайта за услуги и пордукти, които ще се предлагат
  • кои категории ще се налага да се оптимизарат по повече от една дума и фаза

Именно ПРАВИЛНИТЕ КЛЮЧОВИ ДУМИ са:

SEO оптимизация - видео урок

Видеото показва основните принципи на SEO оптимизацията. В него ще се запознаете с "ключовите думи" - къде се намират и как може да се променят. Ще разберете за важността на линковете, какви линкове е добре да се позлват и какви не. Вкраткият видео урок ще ви се кажат само базовите неща, за повече инфомрация се свържете с нас.

 

SEO услуги

seo оптимизация

 • оптимизация на уеб сайт
 • оптимизация на онлайн магазин
 • онлайн репутация - ORM
 • SEO обучения
 • SEO консултация

Panda-алгоритъм и за какво да внимаваме

google pandaОригинално съдържание и забрана за копиране на текстове от други сайтове!

Това, което прави Panda алгоритъма, е да следи за плагиатство в интернет. Чрез този алгоритъм Google установява, до каква степен вашите текстове са лично творение и не са копирани от други сайтове. Както в реалния живот, на човек са му интересни уникалните и индивидуалните неща, така и Google класира напред сайтове, които се отличават от останалите в интернет (на база съдържание).

Текстовете, които публикувате, независимо да ли са описания на продукти, услуги или новини е добре да бъдат в най-голяма степен уникални. В зависимост от процента на копираното от други сайтове съдържание, се губи авторитет на сайта и той минава на по-задна позиция.

Penguin-алгоритъм и за какво да внимаваме

Google Penguin updateЗа всеки seo оптимизатор, това е най-затрудняващият алгоритъм на google. Това е частта от анализа на вашите линкове, която се опитва да установи, колко от линковете сочещи вашия сайт са от "некачествени" и "неподходящи" сайтове. Чрез него се определя дали тези линкове са естествено сложени във форуми, блогове и статии в авторитетни новинарски портали и т.н.. 

Заради Penguin алгоритмите, сайтовете с неподходящи линкове преминават назад в класирането на Google. Поради тази причина е много важно да не се доверявате на всеки, който ви предлага събмит(публикуване на вашият сайт в уеб директории). Правилната оптимизация изисква линкове от подходящи източници, които са авторитетни.

On&Off-page оптимизация - какво трябва да знаем?

on off page seoКакто се вижда на снимката, двете оптимизации са част от едно цяло нещо. Те вървят ръка за ръка и за да разберете силата и значението на всяка една от тях, продължете да четете.

On-Page

On-page или това,което виждаме е частта от сайта която посетителите възприемат. Всяка една страница си има основно заглавие, което показва темата на страницата и тя е най-важната част. Google счита това заглавие за маркер, по който да определя при какви търсения в търсачката си да я показва. Този маркер в кода на страницата е маркиран, като <title>. Това заглавие се показва в таба на бразуъра. Почти винаги то съвпада с видимото заглавие на страницата, което може да е името на продукта, категорията или менюто, коетo сте избрали. То е основен фактор за добре направена и работеща страница. 

Подкатегории

SEO оптимизация

Увеличете продажбите си, като се изкачите в TOP 3 на Google по най-търсените ключови думи.

Начални резултати след месец!

Допълнителни възможности

Редизайн на уеб сайтове

Една нова визия на вашия сайт. Продавайте повече с нов онлайн магазин или уеб сайт.

Поддръжка на уеб сайтове

Експертиза и опит, на който може да разчитате.

 • Актуализране и обновяване на сайта
 • Отстраняване на проблеми