Google Penguin updateЗа всеки seo оптимизатор, това е най-затрудняващият алгоритъм на google. Това е частта от анализа на вашите линкове, която се опитва да установи, колко от линковете сочещи вашия сайт са от "некачествени" и "неподходящи" сайтове. Чрез него се определя дали тези линкове са естествено сложени във форуми, блогове и статии в авторитетни новинарски портали и т.н.. 

Заради Penguin алгоритмите, сайтовете с неподходящи линкове преминават назад в класирането на Google. Поради тази причина е много важно да не се доверявате на всеки, който ви предлага събмит(публикуване на вашият сайт в уеб директории). Правилната оптимизация изисква линкове от подходящи източници, които са авторитетни.

Алгоритъмът следи и за разпределението на линковете, дали те са насочени само към една страница от вашия сайт или са разпръснати към различни страници. Естествено сложените линкове са разпределени към различни страници на вашия сайт. В същият ред на мисли, анализът изяснява какви анкори(думите в линковете) са ползвани, за да се определи дали са сложени целанасочено за да помогнат да се класирате по определна фраза или дума.

Този алгоритъм се усъвършенства и подобрява постоянно от Google. Tова е и една от основните причини, резултатите в класирането да се променят с течение на времето.

The Viking наблюдава тенденциите при Penguin алгоритъма и се стреми да бъде в синхрон с тях.

Доверете се на правилният партньор!

SEO оптимизация

Увеличете продажбите си, като се изкачите в TOP 3 на Google по най-търсените ключови думи.

Начални резултати след месец!

Допълнителни възможности

Редизайн на уеб сайтове

Една нова визия на вашия сайт. Продавайте повече с нов онлайн магазин или уеб сайт.

Поддръжка на уеб сайтове

Експертиза и опит, на който може да разчитате.

  • Актуализране и обновяване на сайта
  • Отстраняване на проблеми